ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

1. ερευνα βασης

Το αποτέλεσμα είναι μια βασική μελέτη των κρίσιμων παραμέτρων που διαμορφώνουν τη στρατηγική εκπαίδευσης της πλατφόρμας ηλεκτρονικής μάθησης Digihall.

Με βάση την έρευνα και την προσωποκεντρική προσέγγιση, η βασική μελέτη χρησιμεύει στην εξαγωγή πρακτικών συμπερασμάτων και υποθέσεων για την καλύτερη προσαρμογή των παρεμβάσεων ψηφιακής παιδείας για την υγεία. Οι συγκεκριμένες κατευθυντήριες γραμμές ορίζουν την κύρια κατεύθυνση εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Η τελική έκθεση θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως βάση για περαιτέρω έρευνα και καινοτομία σχετικά με την προώθηση της ψηφιακής παιδείας για την υγεία για τους ηλικιωμένους.

2. Διαδραστκη πλατφορμα εκπαιδευσης

Η ανάπτυξη του εκπαιδευτικού περιεχομένου του Digihall βασίζεται στα αποτελέσματα της βασικής μελέτης (ΠΕ1) και στοχεύει στην παροχή ολοκληρωμένου και καλά δομημένου εκπαιδευτικού υλικού που θα βοηθήσει στην παρακίνηση και την ενδυνάμωση των μεντόρων – εκπαιδευτών, ώστε να διδάξουν τους ηλικιωμένους και να βελτιώσουν τον ψηφιακό γραμματισμό υγείας τους.

3. Υπηρεσιες ηλεκτρονικης μαθησης DIGIHALL

Η πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης Digihall θα σχεδιαστεί ως υπηρεσία e-Training. Περιλαμβάνει όλο το υλικό του έργου και θα υποστηρίζει επίσης διαδικτυακά διαδραστικά εργαλεία όπως κουίζ, βίντεο ή podcast.

Η υπηρεσία ηλεκτρονικής εκπαίδευσης Digihall θα περιέχει ανοιχτές ενότητες που είναι προσβάσιμες στο κοινό και ορισμένα τμήματα όπου απαιτείται εγγραφή για τεχνικούς λόγους.

4. Εφαρμογη για κινητα

Προκειμένου να υποστηριχθεί η κινητικότητα, το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου της Υπηρεσίας e-Training της Dighall θα είναι επίσης διαθέσιμο μέσω εφαρμογής στο smartphone ή το tablet. Με αυτόν τον τρόπο οι μαθητές θα έχουν πρόσβαση όπου και όποτε θέλουν.